logo-zwart-onder

De sfeer is top! Je weet direct wat iemand bedoelt als hij dat zegt maar wat maakt het dat de sfeer top is? De mensen, locatie, decor, muziek, kleuren en geuren, het  zijn slechts enkele elementen die invloed hebben op de sfeer.


Wij zijn sfeeringenieurs.

Ons specialisme is het bedenken en bouwen van concepten die het hart raken. Creatief en doelgericht creëren we omgevingen die ervoor zorgen dat bezoekers openstaan voor nieuwe ervaringen. Wij zijn goed in het bedenken van elementen die voor een goede sfeer zorgen. Per event bekijken wij welke boodschap de organisator over wil dragen en dit vertalen wij in een een concept en een ontwerp. Hierin nemen wij de rol aan van de architect, de programmeur en de producent.

ONS TEAM

 • CAS VAN BRUSSEL
  Conceptontwikkeling en chef decorbouw
  anemptytextlline
  Naast de werkplaatschef is Cas de drijvende kracht achter de fantasie en creativiteit van het bedrijf. Zijn hersenkwab draait op 1000 toeren per seconde, resulterend in de meest bizarre doch geniale concepten. Cas denkt out of the ondersteboven en binnenstebuiten gekeerde box, in een kleurenspectrum van kosmisch tot radio. Holy mother of god!
 • BO MARSIGLIA
  Ontwerper en technisch producent
  anemptytextlline
  Met zijn achtergrond in theatertechniek en Production design op de filmacademie is Bo hoofd architect en technisch producent van Doorgedraaid. Gepassioneerd en gedreven kan Bo dagen lang achter elkaar ontwerpen met de meeste bijzondere kunstwerken en bouwwerken als gevolg. Niets is Bo te gek; de woorden kan niet en onmogelijk bestaan niet in zijn vocabulaire.
 • LEN VAN BRUSSEL
  Management en productie
  anemptytextlline
  De herder van de losgeslagen kudde. Len heeft de verantwoordelijkheid om alle wilde ideeën en architectonische ontwerpen concreet te maken en te managen. Len regelt, behoed en beheerst. “geen probleem, ga ik fiksen” Len a.k.a. de shitfixer.
 • PAUL ZANDBERGEN
  gitaar en decorbouwer
  anemptytextlline
  Doorgedraaid bouwmeester van het eerste uur! Paul is afgestudeerd als meubelmaker en ontwerpt en bouwt zijn eigen gitaren. Solide en precies, mooi en prachtig, Paul is een Pietje Perfect.
 • HUIB VAN WAARD
  decorbouwer en techneut
  anemptytextlline
  Kort te omschrijven als de éénmans 8-Team. Of het nu decor, audio of video betreft, Huib knutselt er iets moois van. Met zijn verleden als bergsportinstructeur is hij de knopenkoning en takelchef. Veiligheid voorop en doorbeuken, met Huib erbij komt het altijd goed.
 • JEROEN VAN DER LIPPE
  decorbouwer
  anemptytextlline
  Mix een lading creativiteit, ervaring en technische behendigheid bij elkaar en je krijgt Jeroen van der Lippe. Ongetwijfeld één van de meest inventieve en handige decorbouwers die wij kennen. Jarenlang was hij de chef van het poppodium LVC in Leiden waar wij als Doorgedraaid opgroeide. Nu is hij één van ons, Bombaklatsch!
 • LUKAS POL
  elektrotechnicus en staalkunstenaar
  anemptytextlline
  Wil je een volledig festival voorzien van een stroomnetwerk? Of wil je een decor van staal dat draait, licht geeft en bliksem schiet? Lukas is your man!
 • TIM JUFFERMANS
  Illustrator en grafisch ontwerper
  anemptytextlline
  Eigenaar van Studio 071, grondlegger van de megafoonmus en illustratief geniaal. Niet is wat het lijkt bij deze potloodkunstenaar. Als geen ander kan Tim nieuwe werelden scheppen die al jaren lijken te bestaan. Een kunstenaar pur sang met een scherp oog voor commerciële haalbaarheid, kortom een professional.
 • FLOOR DE RUITER
  BOEKHOUDSTER
  anemptytextlline
  Deze financiële prinses draait elk kwartaal netjes de administratie door. Je zal van dit zooitje strak geregeld maar de boekhouding moeten doen. Hartstikke leuk natuurlijk! Met floor is het altijd een feestje.
 • TOM MARSIGLIA
  Video Artiest
  anemptytextlline
  De videokunstenaar van het team. Eigenaar van ToffMedia. Filmen, editten en regisseren, Tom draait de hele productie. Sinds hij klaar is met zijn opleiding audiovisuele vormgeving & animatie is het overuren draaien. Naast filmproducties voor Doorgedraaid werkt Tom onder andere voor Endemol producties en heeft opdrachten gedaan voor Drukkerij Brummelkamp, De Buurt en Lipton Ice.
logo-zwart-onder