pijl-rechts

In de loop der jaren hebben wij allerlei objecten gebouwd. Deze lopen uiteen van losse kunstwerken tot complete lichtshows en zijn veelal multifunctioneel inzetbaar. Bij vragen zijn we altijd bereikbaar! De prijzen zijn exclusief installatie en transport, tenzij anders vermeld.

 • Crown Pillar-Doorgedraaid-Buurt-Leiden
  Crown Pillar
  Als we het hebben over eyecatchers dan spant deze toch echt de kroon! Uit te rusten met licht om de sfeer naar een nog hoger niveau te trekken. Doek kleur naar keuze.
  1 stuk
 • Carlitos-Doorgedraaid-lampionnen
  Carlito's
  Voor buiten, binnen en alles er tussenin! De lampen kun je ophangen, stapelen in leuke constructies of simpelweg neerzetten!
  20 stuks
 • Woodys Doorgedraaid Sfeeringenieurs Leiden
  Woody's
  Metaal? Bah! Hout is veel mooier en geeft veel meer sfeer als je het aan ons vraagt. Timmer alles dicht en waan je in een grote boomhut. Een Doorgedraaid essential.
  Essential
 • Display-Kasten-djbooth-Doorgedraaid-decorbouw
  Display kast
  Vinyl maakt haar comeback. Compleet terecht als je het aan ons vraagt. Gebruik deze kast om de DJ Booth aan te kleden met de vetste album art of vette objecten!
  1 stuk
 • Lampionnen-sfeer-decorbouw-Doorgedraaid
  Lampionnen
  Niets is sfeervoller dan onze doorgedraaide lampionnen met gloeilicht. Sluit ze vervolgens aan op je lichttafel en creëer je eigen onconventionele lichtshow!
  Hoogte: 120cm / 180cm - Breedte: 56cm / 80cm
 • barries-feesten-Doorgedraaid-sfeer
  Barries
  Van oude opslagtonnen hebben we bizarvette lichtunits gemaakt. De noord-Franse schapenboer waar de tonnen vandaan kwamen, wist niet wat hij zag. Oordeel zelf!
  Hoogte: 107cm - Diameter: 46cm
 • katjoesja-westerunie-doorgedraaid
  Katjoesja's
  Het lijken Russische raketwerpers maar het zijn eigenlijk gewoon hele vette lichtarmaturen. Aan te sturen met warm halogeen licht of RGB Led Strips.
  Lengte 3m - Breedte 1m - Diepte 0,2m
 • Smeerboel festival, Doorgedraaid decor
  Waaiers
  Enorme decoratieve waaiers ter behove van het hippiesfeertje. Los op te zetten maar ook te verwerken in (nog) grotere bouwwerken.
  Hoogte 4m - Breedte 8m
 • desert-pillars-doorgedraaid-Soenda-festival
  Desert Pillars
  Grote decoratieve pilaren die direct opvallen. Verbreek de kale vlakte en geef sfeer aan uw evenement met onze Desert Pillars!
  Hoogte: 4,8m / 6m
 • Stretch-Tent-Doorgedraaid-Debuurtleiden
  Stretch Tent
  De festivaltent met het gezelligste sfeertje! Deze zandkleurige stretchtent is multifunctioneel opzetbaar. Als DJ-overkapping, bar of lounge. You name it!
  Breedte: 8m - Diepte: 6m
 • De Buurt Leiden- romneyloods-Doorgedraaid
  Romney Loods
  De oude nishutten verdwijnen steeds meer uit het landelijke beeld. Wat ons betreft zonde want wij vinden ze prachtig! Op festivals en evenementen zijn het de perfecte sfeermakers met grote functionaliteit. Zo kan je er een bar of winkel van maken, maar kan je er ook een complete area in kwijt.
  Verschillende afmetingen mogelijk
 • Pallets-Decorbouw-Doorgedraaid
  Pally's
  Onze Pally's zijn echt in elke situatie je vriend. Wil je liggen? Check! Zitten? Check! Tafelen? Check! Met deze breed inzetbare leuke constructies gemaakt van pallethout maak je de leukste zithoekjes en chillruimtes!
  Breed inzetbaar
 • Light ladies-Decorbouw-Doorgedraaid-Leiden
  Light Ladies
  Deze dames maken leuke lampen voor jouw event! Gebruik ze ter decoratie van de ruimte of verwerk ze in de DJ Booth.
  5 stuks
 • Rieten Matten-Doorgedraaid-Sfeeringenieurs-decor-Leiden
  MATTIE'S
  Rieten matten; de basis voor elk festival. Met onze Mattie's werk je snel en makkelijk de hekken weg!
  Zo veel als je nodig hebt!
logo-zwart-onder